Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home O Nama Donacije
 Donacije Udruzi Crom Alternativna Razmjena
 

Razmišljate o donaciji ovoj organizaciji čije su aktivnosti i napori uglavnom usmjereni prema ciljevima poput ovih: Pravilno shvaćanje vrijednosti, decentralizacija novca, decentralizacija političke moći i evolucija nemoćnih i depresivnih u samodostatne i samoodržive?

Promjenom pristupa paradigmama kao što su financijske i ekonomske dogme, mi pokušavamo pružiti nove mogućnosti i stvoriti uvjete u kojima bi procvala masovna suradnja na renovaciji svih segmenata postojanja ljudske zajednice, s naglaskom na poboljšanje ekonomskog, društvenog i kulturnog života svih pojedinaca.

Ulažući entuzijazam i promovirajući u društvenoj zajednici i poslovnom mravinjaku progres kroz razvoj monetarne kulture u kojoj cvjetaju osnovne moralne i etičke vrijednosti; ambicioznoj sutrašnjosti zdravlja i blagostanja kojoj teži - Udruga Crom Alternativna Razmjena pristupa kroz odgovornost i konstantno fokusiranje na inovaciju, istraživanje i razvoj "environmentally friendly" solucija.

Hvala vam na vašem zanimanju za Sustav Alternativne Valute Crom - monetarni i financijski, globalno lokalni projekt održive razmjene roba, proizvoda i usluga; i namjeri da financijske resurse preusmjerite prema onim programima koji čine dobro cijelom društvu.

Iako je donacija samo donacija za koju se ništa ne očekuje za uzvrat, i vi ćete jednog dana moći ponosno reći da ste promjenom novca učestvovali u promjeni svijeta.

Vaše donacije će se upotrijebiti za pokrivanje razvojnih troškova udruge i njenih projekata, prvenstveno "Sustava Za Procjenu Vrijednosti I Razmjenu Proizvoda I Usluga"; uključujući i namjeru izdavanja valute crom u obliku papirnate novčanice - čime bi se i proizvodni lanac i potrošački lanac, kao i sve veze između njih, učinili nevezanim za registrirano članstvo u Sustavu Alternativne Valute Crom.

Donirati možete na sljedeće načine:

- Bankovni račun

OTP banka d.d. - Hrvatska (Zadar, Domovinskog rata 3)
Naše ime: Udruga Crom Alternativna Razmjena
Broj žiro-računa: 2407000-1100365961
IBAN: HR3024070001100365961
BIC: OTPVHR2X

 

- PayPal

Donirajte nas putem PayPal-a.

Naše ime: Crom Alternative Exchange Association
Naš email:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 

- Moneybookers

Donirajte nas preko Moneybookers-a.

Naše ime: Crom Alternative Exchange Association
Naš email:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 
 

.

 Money is everything what two sides can agree to use as a medium of exchange. Novac je sve ono što dvije strane pristaju upotrebljavati kao sredstvo razmjene. Il denaro è tutto ciò che due parti accettano usare come mezzo di scambio.      Zadnje Vijesti

linija

 nezavisne vijesti, notizie indipendenti, independent news, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, prestito, seigniorage, mutuo, signoraggio     Novo Na Forumu